Tuotepalautukset

14 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Lupauksemme on 100% tyytyväisyystakuu. Siksi sinulla on tilauksen vastaanotettuasi 14 vuorokauden täysi vaihto- ja palautusoikeus.
Palauttaminen onnistuu helposti tilauksesi mukana tulevan palautuslomakkeen/lähetteen  avulla. Lisää palautuslomakkeeseen tilinumerosi ja lähetä paketti takaisin.
Jos valitsit maksutavaksi laskun, sinun ei tarvitse huolehtia edes tilinumerosta. 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus varmistaa, että sait oikeat tuotteet ennen kuin olet maksanut senttiäkään tilauksestasi.
Löytötavaratalo kantaa vastuun myös korjauksista ja huolloista.
Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai vaatii käyttäjästä riippumattomasta syystä huoltoa, korjausta tai muita välittömiä toimenpiteitä, Löytötavaratalo kantaa vastuun myös tästä.


Palautukset ja reklamaatiot

Normaali tuotepalautus 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeuden aikana
Kauppa on lopullinen vasta kun olet nähnyt ja hyväksynyt tuotteet. Siksi sinulla on tilauksen vastaanotettuasi 14 vuorokauden täysi vaihto- ja palautusoikeus.

Tuote on palautuskelpoinen vain mikäli:
-Se on alkuperäisessä myyntikuntoisessa pakkauksessa (myöskään tuotepakkauksessa ei saa olla käytönjälkiä)
-Se on vahingoittumaton
-Siinä ei ole käytön jälkiä
Täytä tilauksesi mukana tullut palautuslomake/lähete ja laita se mukaan palautukseesi. Muista merkitä myös tilinumerosi mahdollista rahanpalautusta varten.

Huomioi seuraavat:
- Jos tuotetta ei voida palauttaa tavanomaisella tavalla postitse (Posti tai Matkahuolto) tai Löytötavaratalo -tavarataloon, vastaa asiakas sen palautuskustannuksista.
- Mikäli teet tuotepalautuksen muualta kuin Suomesta, Löytötavaratalo ei vastaa palautuskustannuksista, koska Löytötavaratalo toimittaa tilauksia vain Suomeen.
-Huomioithan, että kun valitset tuotteelle kotiinkuljetuksen niin palvelu ei koske palautuksia. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee itse toimittaa tuote postiin tai matkahuoltoon, tai omatoimisesti sopia kuljetusyhtiön kanssa tuotteen noudosta (maksullinen).


Postin toimittaman tuotteen palauttaminen:
-Pakkaa tuote tai tuotteet alkuperäiseen tuotepakkaukseensa (palautusoikeuden edellytys).
-Laita pakkaukseen mukaan kaikki tuotteen mukana tulleet osat, tarvikkeet, käyttöohjeet, paperit jne
-Liitä palautukseen mukaan tuotelähetyksessä mukana ollut lähete (tai kopio siitä)
-Pakkaa tuotteet alkuperäispakkauksineen mielellään siihen pakkaukseen, jossa tuotteet toimitettiin
-Voit palauttaa Postin toimittaman tuotteen mihin tahansa Postin toimipisteeseen

Kirjoita/ ilmoita postin virkailijalle palautusosoitteeksi:
ASIAKASPALAUTUS Löytötavaratalo / Ltt24h.fi


Matkahuollon toimittaman tuotteen palauttaminen:
-Pakkaa tuote tai tuotteet alkuperäiseen tuotepakkaukseensa (palautusoikeuden edellytys)
-Laita pakkaukseen mukaan kaikki tuotteen mukana tulleet osat, tarvikkeet, käyttöohjeet, paperit jne
-Liitä palautukseen mukaan tuotelähetyksessä mukana ollut lähete (tai kopio siitä)
-Pakkaa tuotteet alkuperäispakkauksineen mielellään siihen pakkaukseen, jossa tuotteet toimitettiin.
-Ota myös mukaan alkuperäinen lähetystunnus / tiedot lähetyksestä, kun viet pakettia palautukseen.

Voit palauttaa Matkahuollon toimittaman tuotteen:
Mihin tahansa Matkahuollon toimipisteeseen

Mikäli noudit tilauksen Suomen Lähikaupan toimipisteestä (Siwa, Valintatalo) voit tehdä palautuksen myös samaan myymälään.

Kirjoita / ilmoita virkailijalle palautusosoitteeksi:
ASIAKASPALAUTUS Löytötavaratalo / Ltt24h.fi
Liitä pakkauksen päälle näkyvästi "Palautustunnus 9506991", jotta sinun ei tarvitse maksaa palautuksesta koituvia toimituskuluja.Huolto- ja reklamaatiopalautus

Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai vaatii käyttäjästä riippumattomasta syystä huoltoa, korjausta tai muita välttämättömiä toimenpiteitä, Löytötavaratalo kantaa tästä vastuun.

Varmistaaksesi mahdollisimman nopean reklamaation käsittelyn, otathan yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun ennen tuotteen palauttamista joko sähköpostitse asiakaspalvelu@ltt24h.fi tai puhelimitse 010-548 8018.

Mikäli teet huolto- tai reklamaatiopalautuksen muualta kuin Suomesta, Löytötavaratalo ei vastaa palautuskustannuksista, koska Löytötavaratalo toimittaa tilauksia vain Suomeen.

Yhteydenoton jälkeen (ellei toisin ole sovittu):
-Pakkaa huollettavat / reklamaatiotuotteet alkuperäispakkauksineen mielellään siihen pakkaukseen, jossa tuotteet toimitettiin
-Liitä palautukseen mukaan tuotelähetyksessä mukana ollut lähete sekä lyhyt vikaselvitys

Tuotteen palautus Löytötavaratalo – tavarataloon
Verkkokaupasta tilatut tuotteet voi palauttaa myös Löytötavaratalo –tavarataloihin toimitustavasta riippumatta, mutta palautusprosessia ei käsitellä tavaratalossa, vaan se siirtyy verkkokaupan asiakaspalvelun käsiteltäväksi, aivan kuten postitse tehdyt palautuksetkin. Sen vuoksi tavaratalosta ei saa rahanpalautusta tai esimerkiksi vaihtotuotetta, vaan rahanpalautus / vaihtotuotteet toimitetaan asiakkaalle myöhemmin, kun palautus on ensin verkkokaupan asiakaspalvelussa käsitelty.

-Pakkaa tuote tai tuotteet alkuperäiseen tuotepakkaukseensa (palautusoikeuden edellytys)
-Laita pakkaukseen mukaan kaikki tuotteen mukana tulleet osat, tarvikkeet, käyttöohjeet, paperit jne.
-Liitä palautukseen mukaan tuotelähetyksessä mukana ollut lähete (tai kopio siitä)
-Pakkaa tuotteet alkuperäispakkauksineen mielellään siihen pakkaukseen, jossa tuotteet toimitettiin. Tuote lähetetään edelleen Löytötavaratalo –tavarataloista  verkkokaupan varastolle, joten tuotteen täytyy olla pakattu. 


Rahanpalautukset
Muista lisätä palautukseen tilinumerosi, se nopeuttaa rahanpalautusten käsittelyä.
Palautettujen tuotteiden arvo hyvitetään asiakkaalle viimeistään 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta Löytötavaratalo –verkkokaupan varastolla.
Löytötavaratalo voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes tuote on vastaanotettu Löytötavaratalo –verkkokaupan varastolla tai kunnes asiakas on esittänyt näyttöä tuotteen palautuksesta