AURINKOPUHALLIN 800W SOLAR

Nauti auringon lämmöstä ympäri vuoden

Tuotekoodi: 6438168099675
Solar
-6438168099675-1.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 90 €
395,00 €
-19%
Ovh. 485,00 €
Hinta voimassa 30.4.2018 asti.
Heti varastosta
Toimitusaika n. 3-7 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
 AURINKOPUHALLIN 800W SOLAR Solar aurinkokennolämmitin toimii suoraan itsenäisenä yksikkönä ilman verkkovirtaa ja puhaltaa lämmintä, kuivaa ilmaa suoraan sisätiloihin. Aurinkokennolämmitin asennetaan mahdollisimman aurinkoiselle seinustalle mahdollisimman alas, josta mukana tulevalla läpivientiputkella ohjataan lämmin ilma sisätiloihin.
Oiva ja energiatehokas lämmitys-/ ilmanvaihtokeino vaikka mökille ympärivuotiseksi, veneisiin, asuntoautoihin ja -vaunuihin, varastoihin, kellaritiloihin tai minnevain missä tarvitaan jatkuvaa lämmitystä sekä ilmanvaihtoa erittäin pienellä energiankulutuksella.

AURINKOPUHALLIN 800W SOLAR

Solar aurinkokennolämmitin toimii suoraan itsenäisenä yksikkönä ilman verkkovirtaa ja puhaltaa lämmintä, kuivaa ilmaa suoraan sisätiloihin. Aurinkokennolämmitin asennetaan mahdollisimman aurinkoiselle seinustalle mahdollisimman alas, josta mukana tulevalla läpivientiputkella ohjataan lämmin ilma sisätiloihin.
Oiva ja energiatehokas lämmitys-/ ilmanvaihtokeino vaikka mökille ympärivuotiseksi, veneisiin, asuntoautoihin ja -vaunuihin, varastoihin, kellaritiloihin tai minnevain missä tarvitaan jatkuvaa lämmitystä sekä ilmanvaihtoa erittäin pienellä energiankulutuksella.

 

Aurinkokennolämmitin on oma yksikkönsä joka tuottaa tarvitsemansa virran lämmittämiseen sekä puhaltimeen, joten et tarvitse asennusta varten sähkömiestä lainkaan vaan sen voit asentaa itse paikoilleen.

Aurinkokennolämmittimessä on termostaatti jolla saat säädettyä oikean lämpötilan ja sen kytkeminen on erittäin helppoa mukana tulevien suomenkielisten ohjeiden opastuksella.

Aurinko lämmittää aurinkokeräimen mustan lämmönkeruupinnan. Paneliin integroitu aurinkokenno tuottaa sähköä, joka käynnistää automaattisesti puhaltimen, joka puhaltaa kuivaa, raikasta ja lämmintä ilmaa talon sisälle. Aurinkolämmitin imee viileää ilmaa paneelin alaosasta ja kierrättää sen kennon läpi samalla lämmittäen ja kuivattaen ilman termostaatilla säädetyksi, jolloin ilman kosteus jää pois sisälle puhallettavasta ilmasta.

Aurinkokennolämmitin on puhdasta aurinkoenergiaa ja se pitääkin lämmön sopivana myös mökeillä jossa ei olla talviaikana ja näinollen ei jäätyminen pääse yllättämään.

Yksi aurinkokennolämmitin riittää 113m3 tilan lämpimänä/ kuivana pitämiseen, kunhan tiivistykset tilassa ovat riittävät.

Tuotepakkaus sisältää suomenkieliset ohjeet sekä kaiken tarvittavan kiinnitystä ja asennusta varten mukaan lukien myös lämpöhormin lautasventtiilin. Johtuen eri vahvuuksista seinistä sekä asennuspaikan sijainnista johtuvat mittaerot tarvitset vain lisäjohtoa asennukseen termostaattia varten.

Tekniset tiedot ja mitat:

    -Mitat 121 x 92cm
    -Tuotto 800W
    -Ilmantuotto 113 m3/h
    -Käyttökohteita mm. asuintalot, kesämökit, varastot, kellarit jne
    -Toimii ottamalla ilmaa sisään aurinkopaneelin alaosasta, ja sitten ilman lämpenee kulkemalla useita kertoja erityisen paneelin sisäisen rakennelman läpi. Lämmitetty tai raikas ilma puhalletaan sisätiloihin tuulettimesta, jota ohjaa auringonvalon aikaansaama valosähkö
    -Pakkaus sisältää lämpöpaneelin, termostaatin, venttiilin, kauluksen paaneeliin, läpivientiputken ja paneelinkiinnikkeet

     -Haitariputki läpivientiä varten, haitariputken pituus 65 cm ja halkaisija 10 cm 

Aurinkokennolämmitin toimitetaan yhdessä laatikossa jonka paíno on 15kg. Ei voida kokonsa vuoksi toimittaa pakettiautomaatteihin vaan suosittelemme valitsemaan jonkin muista toimitusvaihtoehdoista.

Solar Lite aurinkolämmittimen käytöstä ei synny lainkaan kustannuksia joten lämpö/ kuiva ilma mitä kiinteistöösi saat on täysin ilmaista, ei käyttökuluja lainkaan! 

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@ltt24h.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 1 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 50,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 400,00 €:n ostoksista.
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 11,90 €