KYLMÄSAVUSTIN PRO Q

Tuotekoodi: 0609722891110
PRO_Q_KYLM_SAVUSTIN_0609722891103.JPG
49,00 €
Heti varastosta
Toimitusaika n. 3-7 arkipäivää
Toimituskulut alk. 3,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
KYLMÄSAVUSTIN PRO Q

Tällä laitteella teet kylmäsavustimen hiili- tai kaasugrillistä. Voidaan käyttää missä tahansa savustuslaitteessa, tai vaikkapa vanhassa jääkaapissa. Pro Q kylmäsavustin on patentoitu savutin, joka tuottaa savua jopa kymmenen tunnin ajan. Pro Q kylmäsavustin ei tarvitse sähköä, kaasua tai muuta ylimääräistä polttoainetta, vain sytytyksessä käytettävän kynttilän. Savuntuottimen kanssa saat pienen yhden kerran aloituspussillisen savupurua.

KYLMÄSAVUSTIN PRO Q

Tällä laitteella teet kylmäsavustimen hiili- tai kaasugrillistä. Voidaan käyttää missä tahansa savustuslaitteessa, tai vaikkapa vanhassa jääkaapissa.

Pro Q kylmäsavustin on patentoitu savutin, joka tuottaa savua jopa kymmenen tunnin ajan.

Pro Q kylmäsavustin ei tarvitse sähköä, kaasua tai muuta ylimääräistä polttoainetta, vain sytytyksessä käytettävän kynttilän.

Savuntuottimen kanssa saat pienen yhden kerran aloituspussillisen savupurua.

Laitteessa voi periaatteessa polttaa mitä tahansa riittävän hienoa savustuspurua. Purun tulee olla sopivan hienoa, kuivaa ja pölytöntä.

Liian karkea puru ei pala, tai sammuu kesken palon, liian hieno pöly ei myöskään pala, joten suosittelemme kuitenkin tilaamaan valmista "oikeaa"kylmäsavupurua suoraan meiltä, tai valmistamaan juuri samanlaista purua kuin aloituspussissa on.

Vinkki: jos teet purusi itse, kannattaa käyttää kuoritut omenapuun tai kirsikkapuun oksat hyödyksi, niistä saa aivan mahtavan makuista kylmäsavua!

Pro Q kylmäsavustin on tarkoitettu kotikäyttöön.

Jos projektinasi on kylmäsavustin jääkaapista, on tämä kylmäsavustin oikea valinta siihen. Tee kaappiisi alas riittävät tuuletusaukot sekä säädettävä yläventtiili ja sijoita Pro Q kylmäsavustin kaapin pohjalle, esim vanhaan uunivuokaan tai pellin päälle. Säädä kaapin veto siten että savua pysyy sisällä, mutta kosteutta pääsee ulos.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@ltt24h.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 50,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 3,90 €
Nouto Matkahuollosta 3,90 €
Nouto valitsemastasi postista 3,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 3,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 400,00 €:n ostoksista.
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 11,90 €
Postin kotiinkuljetus 11,90 €